Over ons

 

Welkom op onze website;

Op een bepaald moment ( door diverse omstandigheden) nam ik een belangrijke beslissing: ik begin voor mezelf. 

Met vastberadenheid en een droom in mijn hart begon ik mijn eigen bedrijf genaamd "Dreambringers Exclusive". 

De filosofie achter dit bedrijf was eenvoudig maar krachtig: ik bied alleen exclusieve en kwalitatieve producten aan voor zowel B2B- als B2C-klanten. 

Mijn reis begon met het aanbieden van exclusieve kaviaar van steuren, waarmee ik high-end klanten en Michelin-restaurants bereikte.

Echter toen brak de COVID-19-pandemie uit en moest ik een nieuwe koers varen. Ik ging op zoek naar een ander exclusief product dat mensen in deze moeilijke tijd zou kunnen troosten. 

En zo begon mijn samenwerking met Flora Tea UK. Hun exclusieve bloementhee was precies wat ik zocht. Na slechts zes maanden samenwerking zag Flora Tea mijn passie en toewijding, en ik werd beloond met de verantwoordelijkheid om als zelfstandige voor heel Europa te werken. Dit werk doe ik met liefde en plezier, wetende dat ik mensen kan laten genieten van deze unieke en smaakvolle theebeleving.

Maar daar houdt het niet op. Mijn reis gaat verder, en ik ben verheugd om aan te kondigen dat er binnenkort een nieuwe samenwerking op komst is met een exclusieve olijfolie uit Sicilië. Met deze toevoeging aan mijn assortiment kan ik mijn filosofie van het aanbieden van exclusieve producten verder uitbreiden en nog meer bedrijven en particulieren bereiken.

Mijn bedrijf, Dreambringers exclusive ( DB-Exclusive) , vervult werkelijk dromen, waarbij Flora Tea een vooraanstaande rol speelt en de andere takken, zoals de Chocolade & exclusieve olijfolie, perfecte aanvullingen zullen zijn voor verdere groei en uitbreiding. 

Met daarmee inmiddels een mooi team mensen om mij heen die meewerken aan ons concept en de verdere groei van ons bedrijf.

 

Met vriendelijke groet,

Joyce Veldman

Wij zijn bereikbaar op:  joyce@dreambringers.com

Graag tot ziens !